Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Καλημέρα σε όλους τους ερωτευμένους ,και μη…Αν και εγώ δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω γιατί οι ερωτευμένοι να έχουν μια μέρα να γιορτάζουν μια φορά το χρόνο. Και τι γιορτή!!!! Ξενόφερτη ,που δεν μνημονεύεται στα επίσημα χριστιανικά εορτολόγια, καθολικό και ορθόδοξο. Αυτό που γιορτάζουμε είναι ο έρωτας, (αν και θα έπρεπε να γιορτάζεται κάθε μέρα ,γιατί έρωτας σημαίνει κάθε μέρα γιορτή)αυτό το γλυκό φτερωτό ταραξία με το τόξο και τα βέλη , ο καρπός της Θεάς της ομορφιάς Αφροδίτης και του Θεού του πολέμου Άρη.
Εγώ λοιπόν από μεριάς μου σας αφιερώνω ένα υπέροχο τραγούδι…Όπου και να είσαστε να περάσετε όσο πιο καλύτερα γίνεται.

10 σχόλια:

ΕΛΕΝΑ είπε...

Ποτέ δεν θεώρησα αυτή τη μέρα σαν κάτι το ξεχωριστό, συμφωνώ απόλυτα, είναι απλά μια ξενόφερτη γιορτή, ο έρωτας θα πρέπει να γιορτάζεται κάθε μέρα, ξέχωρα από αρκουδάκια, λουλουδάκια και λοιπά δωράκια.
Φιλιά, καλά να περάσεις!

Dust in the wind (Σκόνη στον άνεμο) είπε...

Κιεγώ συμφωνώ μαζί σας.. ο έρωτας δεν έχει ανάγκη απο υπενθυμίσεις αν ειναι αληθινός γιορτάζεται κάθε μέρα..και μόνο μια ματιά, ένα άγγιγμα, ή μια λέξη είναι αρκετά!
Το τραγούδι του Αλκίνοου είναι απ'τα'γαπημένα μου..

Ανώνυμος είπε...

α χθες ηταν?? ::))

evelina είπε...

inMUSIClost Τόσο καλα ;χαχα

maxforeigner είπε...

Mα η "γιορτή" του Αγίου Βαλεντίνου είναι ξεκάθαρα μιε ... επινόηση για εμπορική κατανάλωση... Λουλούδια, γλυκά και άλλα πολλά δώρα και δωράκια, ... αυτός είναι ο λόγος και ο σκοπός αυτής της μέρας. Ο έρωτας γιορτάζεται (και δοξάζεται) έτσι κι αλλιώς από τους ερωτευμένους (κι όχι μόνο) σε όλο το κόσμο κάθε μέρα.

ELENI είπε...

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ...ΓΙΟΡΤΑΖΩ .....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!

Το blog της Θεσσαλονικιας. είπε...

Εβελινα Καλη Σαρακοστη...Χθες περασα απο την ομορφη Καβαλα.

evelina είπε...

Μιχάλη πολύ σωστα είναι μόνο για εμπορική κατανάλωση αυτή η γιορτή ...Και όπως πολυ σωστά λές ο έρωτας δοξάζεται κάθε μέρα

evelina είπε...

Καλή σαρακοστή γλυκιά μου Ελένη

evelina είπε...

Αχ βρε γλυκιά μου Σαλονικιά πέρασες και δεν μου χτύπησες την πόρτα