Κυριακή, 7 Νοεμβρίου 2010

Επίκαιρο ανέκδοτο..

Μια μέρα σκοτώθηκε μια γυναίκα, που ήταν μεγάλη πολιτικός και μεγαλοστέλεχος στο κόμμα της, με υπουργεία και πολλές περγαμηνές. Όταν έφτασε στον άλλο κόσμο, την υποδέχτηκε ο Άγιος Πέτρος και της λέει:....
- Που θα ήθελες να περάσεις την αιωνιότητα σου, στην Κόλαση ή στον Παράδεισο; Εκείνη το σκέφτεται λίγο και λέει:
-Δεν είμαι σίγουρη.
-Τότε, λέει ο Άγιος Πέτρος, θα κάνουμε το εξής, θα περάσεις 24 ώρες στην Κόλαση και 24 ώρες στον Παράδεισο και μετά αποφασίζεις.
Η πολιτικός συμφωνεί. Πάνε λοιπόν, στην Κόλαση ... Εκεί η πολιτικός βλέπει ... όλους τους πολιτικούς φίλους της που είχαν πεθάνει να παίζουν γκολφ, να ποντάρουν στο καζίνο, να πίνουν σαμπάνια, να φλερτάρουν με ωραίους άντρες και πανέμορφες γυναίκες και γενικά να διασκεδάζουν πολύ. Ακόμα και ο Διάβολος ήταν μαζί τους και κάνανε παρέα, λέγοντάς τους τα καλύτερα πρόστυχα και πικάντικα ανέκδοτα. Όλα πολύ ωραία και η πολιτικός περνούσε υπέροχα. Πριν να το καταλάβει, πέρασαν οι 24 ώρες και ήρθε ο Άγιος Πέτρος να την πάρει να πάνε στον Παράδεισο. Ο Παράδεισος ήταν ένα πολύ ήσυχο μέρος με ήρεμη ατμόσφαιρα, οι άγγελοι έπαιζαν γαλήνια μουσική με τις άρπες και τις λύρες τους, οι φιλόσοφοι μιλάγαν για τη ζωή και το θάνατο και όλοι μαζί συζητούσαν με τον Θεό που ήταν πολύ γλυκός κι ευχάριστος τύπος. Η πολιτικός αισθανόταν πολύ όμορφα και πριν να το καταλάβει, πέρασαν και αυτές οι 24 ώρες, ώσπου ήρθε ο Άγιος Πέτρος να τι ρωτήσει τι αποφάσισε τώρα που είδε και τα δύο μέρη.
Η πολιτικός το σκέφτεται λίγο και του λέει:

-Ο Παράδεισος ήταν πολύ ωραίος και γαλήνιος, αλλά στην Κόλαση ήταν όλοι οι φίλοι μου και διασκέδαζαν πιο πολύ, οπότε θα προτιμήσω την Κόλαση. Ο Άγιος Πέτρος σέβεται την επιθυμία της και την στέλνει στην Κόλαση. Όμως, η Κόλαση ήταν λίγο διαφορετική τώρα, ένα διαλυμένο μέρος με αποπνικτική ατμόσφαιρα και όλοι οι φίλοι της πολιτικού δούλευαν στα κάτεργα και κουβαλούσαν τεράστιες πέτρες, ενώ και ο Διάβολος ήταν πάνω από τα κεφάλια τους και τους διέταζε συνεχώς.
Η πολιτικός δυσαρεστημένη πάει και τον ρωτά:
-Τι έγινε εδώ; Προχθές όλα ήταν τόσο ωραία και όλοι διασκέδαζαν. Και ο Διάβολος της απαντά:
-Τότε είχαμε προεκλογική εκστρατεία, σήμερα μας ψήφισες!!!

6 σχόλια:

Mike είπε...

Καλημέρα Εβελίνα. Σωστό το ανέκδοτο. Με διαφορετικά λόγια : "Ουδέν αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από το ταμείο!". Το θέμα του να ψηφίσουμε ή όχι, και του ... τί να ψηφίσουμε, είναι δύσκολο από τη στιγμή που υπάρχουν υποψήφιοι φίλοι!

mar9659 είπε...

Εβελινάκι μου!! Καλησπέρα!
Πολύ καλό και επίκαιρο..οντως..γελάω ακόμη...

Πέρνα κι'απο μενα μια βόλτα αν δεν βαριέσαι σούχω ενα επίκαιρο ποιήμα του Σουρή...εκει να δεις επικαιρότητα...

Γλυκό φιλί!!

mar9659 είπε...

Α !!και μιας και το θυμήθηκα στην προηγούμενη αναρτησή σου για το Μαράκι σχολίασα και εγω μα απο οτι ειδα τόφαγε ο ΦΟΎΦΟΥΤΟΣ...
είχα και εγω σχετική ανάρτηση ...
φιλάκιααααααααα

aoratos είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ,ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

Diatton είπε...

Πολύ καλό, εύστοχο και επίκαιρο! Έχεις την καλημέρα μου και μια καλή εβδομάδα σού εύχομαι αγαπητή Εβελίνα...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ:)
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.